Verdien Rente

Ondersteund door Nexo

We zijn een samenwerking aangegaan met Nexo, de toonaangevende instelling voor cryptoleningen, om onze gebruikers te voorzien van de functie Verdien Rente, waarmee StormGain-gebruikers een passief inkomen kunnen verdienen uit hun bezittingen in de StormGain-wallets aan een competitief % (APY) zonder het platform te hoeven verlaten.

Wat is de functie Verdien Rente?

- Er zijn veel gebruikers die enkel crypto kopen om in bezit te houden en winst te maken in de toekomst, maar tot die tijd komt, zijn deze crypto een dood gewicht, en kunnen ze zelfs gedevalueerd worden wanneer de cryptomarkt bearish is. Op deze manier verdienen vasthouders niets aan hun crypto.
- Banken bieden een lage rente voor belegd geld tot slechts 1%, dus er zijn geen manieren om uw spaargeld te beleggen en winsten tot 8% te behalen zonder risico's te nemen.
- Staking wordt verzorgd door onze partner Nexo, de grootste leeninstelling voor crypto.
- U kunt uw crypto inzetten voor rente (APY), meer informatie hierover vindt u hier
- U ontvangt rente in echte crypto op uw StormGain-saldo.

Hoe werkt het?

U kunt al uw crypto-activa van uw saldo inzetten. Voordat u de functie Verdien Rente begint te gebruiken, MOET u de KYC-PROCEDURES VOLTOOIEN. Er zal u worden gevraagd om een identiteitsbewijs en een bewijs van woonplaats te verstrekken.

Nadat u het verificatieproces met succes hebt voltooid, klikt u op STORTEN om te beginnen met inzetten.

Houd er rekening mee dat de netwerkvergoeding wordt verrekend wanneer u crypto begint te verdienen en uw crypto opneemt. Het minimumbedrag aan crypto om rente te kunnen verdienen, varieert naargelang de netwerkvergoeding voor elke cryptovaluta.

Uw saldo wordt meegenomen in het stakingproces op Nexo. U kunt zien dat het proces actief is en u kunt elke dag zien hoeveel u verdient.

De inkomsten worden dagelijks bijgeschreven op het ingezette bedrag als een samengestelde rente. Staking is niet aan tijd gebonden, u kunt opnemen wanneer u maar wilt.

Klik op OPNEMEN, en het verdiende bedrag wordt op uw StormGain-saldo bijgeschreven.
U kunt winsten opnemen in uw externe cryptowallets, ze uitwisselen op het StormGain-platform of ze gebruiken om te handelen.

Wanneer er ten minste één storting of opname wordt uitgevoerd, kan de gebruiker geen nieuwe verrichtingen uitvoeren voordat de voorgaande voltooid is.
Om uw geldopname te beveiligen, moet u uw e-mailadres bevestigen door een eenmalige code in te voeren die Nexo heeft verstuurd naar het geverifieerde e-mailadres op uw StormGain-account. Zodra de code is bevestigd, wordt de opname verwerkt.

Stortings- en opnametransacties zijn meestal onmiddellijk, maar zoals bij alle cryptotransacties worden ze verwerkt op een blockchain, dus de tijden kunnen variëren.

Elke storting/opname van het Verdienend saldo wordt weergegeven in de transactiegeschiedenis van de wallet op het platform.