Hoe u push-meldingabonnementen beheert

Android-gebruikers zijn automatisch geabonneerd op pushmeldingen na registratie in de app.

iOS-gebruikers krijgen de mogelijkheid om zich te abonneren. Een bericht verschijnt na het voltooien van de eerste transactie op een demo of een echte rekening.

Hoe u zich kunt afmelden:

Ga naar de telefooninstellingen (deze functie werkt anders bij de diverse telefoonmodellen).

- Zoek de sectie 'Meldingen'.

Hier kunt u de meldingen selecteren die u wilt in-/uitschakelen.

U hoeft alleen maar de knop naar rechts te schuiven om dit soort meldingen in te schakelen of naar links om deze uit te schakelen.