Registratieproces

Het is extreem makkelijk om u aan te melden voor een handelsrekening. Klik of tik hiervoor op 'Een account aanmaken' in de app  https://app.stormgain.com/ (webplatform of smartphone/tablet app).

1

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in de velden in het pop-upvenster in. Bevestig hierna de registratie door te klikken op 'Account aanmaken'.

U kunt zich als alternatief ook registreren op https://stormgain.com/

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in de velden in en klik daarna op 'Registreren'.