Soorten orders. Markt- en Limit/Stop-orders.

Ook bij het wisselen van valuta kunnen verschillende soorten orders worden gebruikt.

Specifieke ordertypes kunnen echter alleen worden geselecteerd voor geavanceerde uitwisselingen.

Ga naar het tabblad "Geavanceerd" en klik op "Een order indienen".

Om de uitwisseling tegen de marktprijs te voltooien, selecteert u "Markt" in het volgende dialoogvenster.

Als u voor deze optie kiest, wordt de ruil voltooid tegen de koers die u onder de knop Kopen/Verkopen ziet. Het enige wat u hoeft te doen is uw handelsbedrag in te voeren.

U kunt ook een transactie uitvoeren tegen een door u aangegeven prijs.

Om dit te doen, selecteert u de Limit/Stop-prijs (dit is een aankoop/verkooporder voor cryptovaluta die wordt getriggerd wanneer de prijs het door u opgegeven niveau bereikt).

Voer de prijs in waartegen u de transactie wilt voltooien en de hoeveelheid crypto die u moet kopen of verkopen. Klik vervolgens op Kopen (als u cryptovaluta koopt) of Verkopen (als u bestaande crypto's inruilt voor bijvoorbeeld USDT).

Daarna zou u een bevestiging van uw bestelling moeten ontvangen

Vervolgens verschijnt het in uw lijst met Actieve Orders.

Maar u kunt het nog steeds op elk moment annuleren. Om dit te doen, beweegt u de cursor over de kolom met gevulde orders totdat de knop "annuleren" verschijnt. Klik erop en bevestig de verwijdering van de bestelling door op "Sluiten" te klikken.