StormGain

Over ons

StormGain is een cryptovaluta-platform om te handelen en te beleggen met een hefboom.

Wat is het loyaliteitsprogramma en hoe werkt het?

Het loyaliteitsprogramma van StormGain is een kans voor klanten om te profiteren van gunstigere handelsvoorwaarden en bonussen.

Meest relevant

Hoe kunt u contact met ons opnemen

Als u vragen hebt, geven we u graag antwoord.

StormGain Cryptominer

StormGain is verheugd om de lancering van zijn epische nieuwe cloud miner-service aan te kondigen. Deze unieke innovatieve functie stelt gebruikers in staat om hun eigen cryptovaluta te minen, direct vanaf hun smartphone.

Hoe geld opnemen

U kunt geld opnemen met de hieronder beschreven methoden:

Wat is biedprijs en vraagprijs?

Bij het handelen op financiële markten dient u rekening te houden met het feit dat er altijd 2 prijzen zijn: de prijs waartegen u een activum kunt kopen (de vraagprijs) en de prijs waartegen u een actief kunt verkopen (de biedprijs).

Tweestapsverificatie: Google Authenticator en SMS

Voor ons is de veiligheid van de klanten essentieel. Daarom raden wij u aan om tweestapsverificatie in te schakelen.

Handelssignalen

Onze handelssignalen vormen een kant-en-klare oplossing om te handelen in cryptovaluta.